Yeni Land Cruiser Prado satışa çıkıyor

Yeni Land Cruiser Prado satışa çıkıyor
Yayınlama: 20.10.2024
1
A+
A-

Giriş

Toyota, yeni Land Cruiser Prado’yu efsanevi DNA’sıyla yenilikçi teknolojileri birleştirerek sunuyor. Etkileyici tasarımı, zengin donanımları, üstün arazi kabiliyeti, premium kabini, 7 kişilik konfigürasyonu ve güvenlik özellikleriyle öne çıkan model, mükemmel bir araç olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Toyota Türkiye CEO’sunun Değerlendirmesi

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Land Cruiser Prado, Toyota’nın sağlamlık ve güvenilirlik mirasının temeli olan modellerden biridir” dedi. “Bugün, sadece Toyota için değil, tüm otomotiv dünyası için özel bir konuma sahip ve kendi kulüpleri olan sadık hayranları var. Yeni nesil Prado, uzun süredir bekleniyordu ve büyük ilgi görüyor. Gelişmiş teknolojileri, üstün arazi kabiliyeti ve zamansız tasarımı gibi birçok yönüyle Toyota’nın imaj modeli olmaya devam ediyor. Özgürleştirici ve keyifli sürüş deneyimini hatırlatan bir modeldir.”

SUV Ürün Gamındaki Çeşitlilik

Bozkurt, “Yeni Land Cruiser Prado’nun segmentine güçlü bir giriş yapmasıyla, Toyota’nın SUV yelpazesindeki çeşitlilik artıyor” diye ekledi. “Ürün gamımız Yaris Cross Hybrid ile başlıyor ve Corolla Cross Hybrid ile RAV4 Hybrid ile devam ediyor. Şimdi de amiral gemisi SUV’umuz Land Cruiser Prado ile ürün gamımızı genişletiyoruz. Bu yıl SUV satış oranımız %46 oldu ve önümüzdeki yıl bu oranı daha da artırmayı hedefliyoruz.”

Donanım Seviyesi ve Özellikler

Toyota, yeni Land Cruiser Prado’yu Türkiye’de en üst donanım seviyesiyle ve 7 koltuklu konfigürasyonla satışa sunuyor. 20 inç alüminyum alaşımlı jantlar, sensörlü ve elektrikli bagaj kapısı, akıllı giriş sistemi, premium LED ön farlar ve elektrikli açılır panoramik cam tavan gibi özellikler dış donanımda yer alıyor.

İçeride 12,3 inç multimedya ekranı, 14 hoparlörlü JBL premium ses sistemi, ön cama yansıtılan dijital gösterge ekranı, dijital kameralı iç dikiz aynası, kablosuz şarj ünitesi, sesli komut sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı ön ve arka koltuklar, hafızalı ve elektrikli sürücü koltuğu, ısıtmalı deri direksiyon, ambiyans aydınlatma, çift bölgeli otomatik klima ve arka otomatik klima gibi özellikler kullanıcı konforunu artırıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.