Beşiktaş – Dinamo Zagreb maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş – Dinamo Zagreb maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Yayınlama: 13.07.2024
9
A+
A-

Beşiktaş’ın Hazırlık Maçları ve Zagreb Karşılaşması

Süper Lig’in yeni sezonuna hazırlanan Beşiktaş, yoğun bir yaz programına girdi. Hollandalı teknik direktör Alfred Schreuder liderliğindeki takım, Süper Kupa’da Galatasaray ile ilk resmi maçına çıkacak.

Siyah-Beyazlılar’ın hazırlık maçları programı şöyle:

13 Temmuz Cumartesi:

  • Beşiktaş – Dinamo Zagreb (Lendava Stadı, 18.30)

17 Temmuz Çarşamba:

  • Beşiktaş – Shakhtar Donetsk (Sports Park Radomlje, 18.30)

20 Temmuz Cumartesi:

  • Beşiktaş – Grazer AK (Wildon Stadı, 19.00)

Beşiktaş – Dinamo Zagreb Hazırlık Maçı Bilgileri

Beşiktaş, 13 Temmuz Cumartesi günü Lendava Stadı’nda Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, saat 18.30’da başlayacak ve Beşiktaş’ın YouTube kanalında yayınlanması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar, Ümraniyespor ile oynadıkları ilk hazırlık maçında 0-0 berabere kalmıştı. Zagreb karşısında ilk galibiyetlerini hedefleyecek olan Beşiktaş, yeni transferleri ve taktiksel anlayışını sahaya yansıtmayı amaçlıyor.

Zagreb ise Hırvatistan liginin son şampiyonu olarak bu karşılaşmaya çıkacak. Ligde bu sezon 35 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Zagreb, Avrupa sahnesinde de iddialı bir takım.

Beşiktaş, Zagreb maçının ardından hazırlıklarına devam edecek ve 17 Temmuz’da Shakhtar Donetsk, 20 Temmuz’da da Grazer AK ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar, sezon öncesi hazırlıklarını tamamladıktan sonra, 30 Temmuz’da Galatasaray ile Süper Kupa mücadelesine çıkacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.